Hrdějovice – Nová Ves/Brloh 0:0

V první půlhodině měli hosté tři dobré šance, největší Ďurica, ale bez efektu. Po obrátce byli lepší domácí, dvakrát nastřelili tyč a měli i další tutovku, vítěznou trefu však nedali.

„Na gólové šance to bylo vyrovnané, takže remíza odpovídá. V prvním poločase jsme byli nebezpečnější, ve druhém byl zase aktivnější soupeř. Myslím, že jsme v prvním zápase zanechali celkem dobrý dojem a bod z venku se rozhodně počítá. Dobře zachytal Mráz, naprosto v pořádku byla i celá obrana. Na útočnících se ovšem postupně projevil úbytek sil z obrovského horka. Jediným stínem je pro nás zranění Jana Postla, který nedohrál vinou stejného svalového zranění, které ho už trápilo v minulosti. Doufám, že tentokrát nevypadne ze hry na tak dlouho, protože na operaci jde Vejvoda a už v úvodu se toho na nás nahrnulo hodně," posteskl si trenér Karel Švarc.

Sestava Nové Vsi: Mráz – Klein, Švarc, Martin Wohlgemuth, Jiří Anderle ml. – J. Postl (34. J. Pouzar), Jiří Anderle st., Vlček, Marek Wohlgemuth – Ďurica (85. V. Pouzar), Fischer.

V dalším kole hostí Nová Ves na svém hřišti favorita skupiny z Bavorovic.