S prázdnou se vrátila Nová Ves z Milevska a zůstává na předposledním místě áčkové skupiny. Čtvrtou příčku v béčku drží Velešín, jenž se doma rozešel smírně s Dobrou Vodou. V přímém souboji o páté místo Větřní padlo v Nemanicích a je tedy aktuálně šesté.

SKUPINA A
Milevsko B – Nová Ves / Brloh 1:0 (1:0), branka: 33. Masopust. „Paradoxně jsme sehráli asi nejlepší zápas na jaře, venku určitě, ale body nemáme. Měli jsme v utkání čtyři stoprocentní šance, ale nedáme gól ani z malého vápna. To je prostě u nás neřešitelný problém. Když to shrnu, tak hra byla dobrá, ale koncovka tragická,“ povzdechl si kouč Nové Vsi Lubomír Půlpán.

Sestava Nové Vsi: Černý – Brych, R. Postl, Anderle ml., Frühbauer – M. Sekera, Vlček, Pouzar, Anderle st., Švarc – Hüttner (81. Poula).

Velešínská rezerva i s několika pendly z áčka v čele s Janem Trummerem (vlevo u míče před holubovským Matyášem Buštou) a Jakubem Zatloukalem pod Kletí prohrála, když posledně jmenovaný trefou z přímého kopu v 90. minutě už jen korigoval na výsledných 2:1.
Kájov dostal od Smrčiny desítku a Zlatá Koruna může slavit


SKUPINA B
Velešín – Dobrá Voda 1:1 (1:1), branky: 7. Mikeš – 14. vlastní (Opekar). „Už podruhé za sebou, stejně jako ve Větřní, se nám stalo, že jsme si dali vlastence, který nás stál vítězství. Za horka se hrál líný fotbal, kdy každý chvilku hrál a druhý jakoby odpočíval. Remíza je spravedlivá,“ uznal velešínský trenér Stanislav Kysela.

Sestava Velešína: Schneider – Severa (31. Šváb), Trummer (60. Šebesta), Opekar, Zimek – Fišer, Zatloukal, Grznárik, Falc – Mikeš (83. M. Kysela), Semerád.

Nemanice – Větřní 3:1 (0:0), branky: 70. Lukáš, 75. Zatloukal, 82. Záveský – 52. Weinhard (ČK 0:1 – 89. Gutheis). „Peťule s Pilsem odstoupili z různých důvodů už v první půli, ve druhé nedohrál Dobrovodský, který má zlomené prsty na noze. Na lavičce už nebyl nikdo, v závěru přišlo ještě vyloučení a dohrávali jsme v devíti. Je smutné, když to musí zachraňovat pomalu padesátníci a někteří mladí na to kašlou. Neuvědomují si, jak vysoká soutěž se tady povedla vykopat. S tímto přístupem se to ale hrát nedá,“ ulevil si hrající větřínský trenér Zbyněk Ginzel.

Sestava Větřní: Pavelka – Štich, Ginzel, Pils (33. Votýpka) – Přibyl, Skok, Gutheis, Weinhard, Bordač – Peťule (26. Decarli), Dobrovodský.