Soupeře ale ještě neznají. Ten vzejde z předkola a bude to z dvojice postupujících ten hůře umístěný tým po základní části.

Dvojice pro předkolo: Prostějov – Přerov a Benátky n. Jiz. – Frýdek-Místek. Předkolo se hraje na tři vítězné zápasy a začíná ve čtvrtek.

Na Motor čeká jeden z trojice Benátky, Frýdek nebo Přerov. V žádném případě nebude hrát s Prostějovem.

Čtvrtfinále už se bude hrát na čtyři vítězství.

Předprodej vstupenek na úvodní domácí dvojzápas bude spuštěn na internetu už dnes odpoledne a skončí ve středu 22. února o půlnoci. Výdej internetových vstupenek bude probíhat v sobotu 25. února v době od 15 do 18 hodin na sekretariátu klubu nad druhou plochou Budvar arény. Vyzvednout vstupenky bude možné i v den utkání od 15 hodin, ale tuto možnost kvůli předpokladu front klub nedoporučuje.

Ceny vstupenek na dvojzápas jsou 440, 400 a 360 korun k sezení a 320 k stání. Doplňkový prodej na dvojzápas probíhá i ve fanshopu (pouze sektor A2, A4, C3 a k stání) v omezeném počtu několika stovek kusů a proběhne ode dneška nejpozději do 24. února v otevírací době fanshopu (13 - 18 hodin). V sobotu 25. února od 15 do 17 hodin pak bude probíhat předprodej všech zbylých vstupenek pouze na dvojutkání na všech pokladnách.

Jen v případě, že nějaké lístky i po předprodeji na pokladnách zbudou, budou se v den utkání od 13 hodin prodávat vstupenky na jeden zápas. Ceny jsou 220, 200 a 180 korun k sezení a 160 korun k stání.