Č. Krumlov – Humpolec 1:4 (0:1, 0:1, 1:2)

Známým předsezonním pouštěním žilou oslabený tým obhájce titulu na mladý tým soupeře z Vysočiny, který se v podzámčí představil s několika dorostenci, nestačil a zapsal si druhou prohru v této sezoně.

„Celkově to z naší strany byla bída. Dělali jsme chyby v obraně a v útoku jsme nebyli efektivní. Opticky jsme sice měli po většinu zápasu převahu, ale koncovka byla nedůrazná. Hráli jsme takový hurá hokej, jako žáci. Všichni se hnali za pukem, v útoku se nedařilo, obránci to chtěli strhnout na sebe, čímž se otevírala okénka v defenzívě,“ hodnotil krumlovský trenér Kamil Šťastný a jedním dechem dodal: „Toto je ovšem současná realita krumlovského hokeje. Sestava je taková, jaká je, a nikde volní hráči hlavně do útoku nejsou. Musíme hrát s tím, co máme k dispozici. Trochu jsem to i čekal, že po hodech přijde půst. Asi si na to budeme muset zvyknout.“

Fakta – branky: 46. Fučík – 16. Hřeben (Prokop), 23. Prokop (Hřeben), 45. Dvořák, 50. Dvořák (Hubata), vyloučení 7:6, bez využití, rozhodčí: Čáp – Karlín, Šesták, sledovalo 150 diváků.

Sestava Slavoje: Pícha – Čížek, Malovec, Andrýsek, Břečka, Gallistl, Šimek – Kadlec, Svěchota, Vondřich – Fučík, Příchovský, Klíma – Vodička, Čanda, Řepa.

DOMA ZASE V NEDĚLI

Hokejisty v krajské lize nyní čeká nabitý závěr týdne, kdy jsou na programu hned dvě dějství.

Aktuálně v tabulce osmí Krumlovští se v šestém kole představí na ledě Vimperku, a to už v pátek (oproti původní sobotě byl zápas na žádost soupeře přeložen). V neděli pak na svém stadionu v rámci sedmého kola přivítají aktuálně šesté béčko Tábora (od 17 hodin). Oba nejbližší soupeři mají stejně jako Slavoj na kontě šest bodů, ale již odehráli o jeden zápas více.