Páteční večer je smolný pro dalšího řidiče. Na střeše skončilo těsně před půl desátou večerní osobní vozidlo na silnici II/141 u Blažejovic. Jízdní pruh je aktuálně uzavřen, s omezením dopravy počítejte v místě nehody zhruba do 0:30 hodin. 

Nehodám na jihočeských silnicích stále není konec. Na střeše skončilo osobní vozidlo kolem 20. hodiny. K nehodě došlo na silnici II/156 u Trhových Svinů. Momentálně je jeden jízdní pruh uzavřen. Nehoda může komplikovat dopravu v místě do 23:05.

Mimo komunikaci skončilo krátce před půl osmou večer osobní vozidlo. Na místě nehody u Lišova na silnici I/34 jsou složky IZS, probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Při průjezdu je potřeba dbát zvýšené opatrnosti. Možné komplikace v dopravě zde očekávejte přibližně do 22:30 hodin.

Až do půl desáté večer počítejte s možným dopravním omezením na silnici II/140. U Ražic došlo kolem půl sedmé večer k havárii osobního vozidla.

Zraněním skončila také nehoda u Hosína. Kolem půl šesté večer havarovalo na silnici II/146 u Hosína osobní vozidlo. Jeden jízdní pruh je momentálně neprůjezdný. S komplikacemi v dopravě počítejte zhruba do 20:35 hodin.

Na silnici III/12259 u Mičovic na Lhenicku havarovala dvě osobní vozidla. Nehoda, která se stala krátce přd 15. hodinou, si vyžádala zranění, s možnými komplikacemi v dopravě počítejte přibližně do 19. hodiny. Podle dostupných informací z místa nehody, mladíci, kteří cestovali ve Škodě Felicii, dostali s vozidlem smyk a následně se srazili s dodávkou. Jeden z nich byl vrtulníkem transportován do Českých Budějovic.

Zdroj: Jana Honzíková

Složky IZS vyjížděly krátce po 14. hodině k nehodě osobního vozidla u Křemže na silnici III/14314.

Zraněním skončila také dopravní nehoda dvou osobních vozidel, která se stala na silnici II/105 u Chrášťan na Českobudějovicku zhruba v 15. hodin. S omezením dopravy počítejte v místě nehody ještě asi dvě hodiny.

Až do čtvrt na sedm večer počítejte s dopravními komplikacemi v Průmyslové ulici v Týnu nad Vltavou. Krátce po 14. hodině zde havaroval náladní automobil, nehoda uzavřela jeden jízdní pruh.

Nehody se dnes nevyhnuly ani chodcům a cyklistům. Hned dvakrát došlo ke střetu chodce s osobním vozidlem na Písecku. Krátce po desáté hodině k první z hlášených nehod došlo v Harantově ulici v Písku. Druhý výjezd záchranářů si vyžádal střet cyklisty a osobního vozu přibližně ve 13 hodin na silnici II/121 u Milevska.