V halách českobudějovického LTC Tonstav Service se představilo šestnáct žáků a stejný počet žákyň.

Za českokrumlovský oddíl nastoupili do individuálních dvouher Filip Gráfek, Vojtěch Šmejkal a nováček v kategorii mladších žáků Jáchym Wölfl. Kromě Gráfka se chlapcům LTC ČK nepodařilo dostat přes první kola, ale všichni podali sympatické výkony. Benjamínek mladších žáků – Jáchym Wölfl – dokonce dokázal získat nad svým soupeřem první vyhraný set.

Stříbro a dva bronzy

Krumlovská děvčata měla na turnaji neúprosný turnajový los, když v prvním kole singlu všechna nastoupila proti sobě.

Nikola Vrabcová šla proti Karolíně Rolníkové a Karolína Bohdalová hrála s Danielou Královou. Nejdále v turnajovém pavouku se pak dostala Vrabcová, která na prvním turnaji letošní halové sezony získala v singlu skvělý bronz.

Ve čtyřhrách pak Vrabcová s Bohdalovou získaly pro krumlovský LTC dokonce stříbrné medaile. Bronz pro Rolníkovou a Královou pak korunoval skvělý týmový výsledek a pro obě jmenované hráčky to byl zároveň první medailový úspěch v tenisové kariéře.

Další mladší žák českokrumlovského LTC, již v turnajích zkušený a ostřílený Patrik Čížek, vyrazil ve stejném termínu na turnaj do pražských Horních Měcholup, kde statečně bojoval alespoň v prvním kole republikového „céčka" a sbíral cenné zkušenosti na začátku této halové sezony.

Jan Bohdal