PÁTEK 14. července

Oklamaný. Premiéru dramatu USA uvede v pátek od 19.30 hodin velešínské kino. V pozadí internátní školy zuří válka Severu proti Jihu, a když místní dívky najdou zraněného vojáka Unie, zdráhají se mu pomoci. Příběh plný lásky, žárlivosti a msty.

Mělčiny. Napínavý thriller USA promítá v pátek od 21.45 hodin Letní kino v Horní Plané. Příběh dívky, která se vydá surfovat na odlehlou pláž, je napadena velkým bílým žralokem a zůstane uvězněna na moři. Ačkoliv jí ke břehu schází 200 metrů, ukáže se jejich překonání otázkou souboje dvou vůlí.

Hašlerky aneb ta naše písnička česká. Vzpomínkové zábavné představení se koná v pátek od 18 hodin ve sportovní hale v Benešově nad Černou. Účinkují brněnští herci Radim Sasínek a Věra Zástěrová. Vstupné je 50 korun.

SOBOTA 15. července

Anděl páně 2. Úspěšné pokračování rodinné pohádkové komedie promítne v sobotu od 21.45 hodin Letní kino v Horní Plané. Příběh anděla Petronela a jeho pokušitele čerta Uriáše. V režii Petra Stracha účinkují: Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Vica Kerekes, Anna Čtvrtníčková, Jiří Bartoška, Bolek Polívka, Vojtěch Dyk, Pavel Liška a Petr Čtvrtníček.

Válka o planetu opic. Premiéru nejnovějšího pokračování akční sci-fi ságy USA uvede od 19.30 hodin kino ve Velešíně. Caesar a jeho opice nemají na vybranou a znovu se vrhají do boje s lidskou armádou.