Jak moc holdujete kabelkám, patříte mezi ženy, které jim vášnivě propadají?
Já miluji kabelky jako doplněk nejenom k oblečení, ale i k osobnosti. Sama jsem však hodně nerozhodná při výběru kabelek, takže se mi stane, že si buď nevyberu, nebo po jejím výběru zjistím, že k ní nemám co na sebe. Mám ale štěstí na úžasného manžela, který je jednak hodně kreativní a jednak má určité umělecko výtvarné cítění a vždycky, když pro mě vybere kabelku, tak je super. Nemohla jsem tedy darovat kabelku, kterou mi věnoval manžel s láskou a která mi sedí opravdu perfektně. Nicméně přinesla jsem kabelky, které mám také ráda, ale už je přece jenom neužiji tolik. Budu moc ráda, pokud udělají radost někomu dalšímu a hlavně pokud splní účel a pomůžeme dobré věci.

Podle čeho si kabelky vybíráte?
Do kabelek, které nosím na taneční soutěže, potřebuji pouze vložit základní věci jako šminky a mobil. Pro běžné nošení ale potřebuji kabelku s hodně kapsami, aby se do ní vešlo hodně věcí, byla praktická, ale přitom designově zajímavá. Přece jenom jsme tanečníci a jsme možná v tomto trochu bláznivější než běžná populace. Na běžné nošení mám ráda zajímavý design a asi i zajímavou barvu.

Zmínila jste se, že jste jednou darovala kabelky také na Kubě…
Jsem ráda, když nějaká věc, kterou mohu věnovat, poslouží dobré věci a udělá někomu radost. Učinili jsme úplně dojemnou zkušenost letos v únoru, kdy jsme se zúčastnili workshopu salsy na Kubě, přímo v kolébce salsy, čači, rumby. Workshop se konal na tamní konzervatoři. Věděli jsme, že nám tam předvedou tance také děti a připravili jsme si pro ně dárky. Mezi mými dárky byly i dvě kabelky napůl společenské 
s kamínky a moc hezkým designem. Byly určeny pro dívky a obdarované slečny 
z nich měly obrovskou radost. A moje radost pak nebyla o nic menší.