Suroviny:

4 krůtí řízky
Vejce, trochu mléka a hladké mouky na těstíčko
100g sýra feta, nebo lučiny
Zelené bylinky-petržel, rozmarýn,tymián, pažitka, saturejka, popenec
Olej na smažení
Sůl, pepř

Postup:

V řízcích prořízneme kapsu, kterou naplníme sýrem, v němž jsme rozmíchali nasekané bylinky, sepneme špejlí, osolíme opepříme a obalíme v těstíčku a dorůžova osmažíme v oleji.

Nezapomeňte dát ostatním čtenářům vědět, jak vám chutnalo a dejte receptu svůj hlas ZDE. Stihli jste pokrm vyfotit dříve, než jste si na něm pochutnali? Pošlete nám jeho snímek a my jej rádi k receptu přidáme. Pokud máte své vlastní rodinné jarní recepty, neváhejte nám je zaslat na e-mail: leona.frohlichova@denik.cz a my o ně rádi naši kuchařku rozšíříme.


Přejeme dobrou chuť!