Opava se k první střele dostala v šesté minutě, kdy vyprášil rukavice brankáře Pecháčka Pikul. Na druhé straně dal osobě vědět Tijani, který nakopl brankáře Digaňu. V 9. minutě se dostal do soupeřova vápna Holík, nahrál Pisačičovi, ten ale míč do sítě nedostal. Nejprve se mu balon zamotal pod nohami, následně střílel nad. Táborsko se ale také snažilo o ofenzivu. Po centru ze strany chyběl Plachému kousek, aby dával míč do odkryté brány. Ve 35. minutě se hezky uvolnil Tijani, dokonce se dostal i ke střele, ale Digaňa balon vyrazil. První poločas ale jinak žádnou zajímavou fotbalovou podívanou nepřinesl.

Do druhého poločasu poslal domácí kouč Roman West Šiguta, který nahradil Pikula. První velkou šanci měli ale hosté. Tijani se řítil na opavskou bránu, na štěstí pro Slezany těsně minul. Po hodině hry pořádně prověřil Digaňu Plachý. Slovenský gólman v opavských službách svůj tým podržel a míč vyrazil na roh. V 68. minutě posílal na druhé straně centr do vápna Didiba, míč se ale k volnému Kadlecovi nedostal. Devět minut před koncem chtěl domácí nasměrovat ke třem bodům Janoščín. Jeho dělovku ze strany ovšem vyrazil Pecháček na roh. Diváci se nakonec branky nedočkali.

SFC Opava – Táborsko 0:0

Rozhodčí: Ginzel – Kubr, Volf. ŽK: Rychlý, Didiba, West - Tijani, Tusjak, Kopečný. Diváci: 1 107.

SFC Opava: Digaňa – Celba, Helebrand, Hnaníček, Janoščín – Rychlý, Didiba – Pikul (46. Šigut), Lukáš Holík (86. Rataj), Helešic (67. Kadlec) – Pisačič (57. Kramář). Trenér: Roman West.

Táborsko: Pecháček – Icha, Rydval, Navrátil, Boula – Kopečný, Drozd, Da Costa (63. Havrda), Tusjak – Plachý (90. Vozihnoj - Tijani. Trenér: Miloslav Brožek.