Českokrumlovsko mělo zastoupení pouze v mladší kategorii (ročníky narození 2008 až 2006), kde výběr OFS ČK v konkurenci osmi družstev smolně neprošel ze skupiny mezi nejlepší čtyřku a následně vybojoval konečné páté místo. Dívky z Krumlovska ve skupině po úvodní výhře 3:1 a nejtěsnější porážce 0:1 s favorizovaným J. Hradcem pak jako jediné na turnaji dokázaly obrat o body pozdějšího vítěze ze Strakonic (1:1).

„Začali jsme skvěle zaslouženou výhrou. V druhém zápase jsme narazili na největšího favorita z Hradce, kterému jsme smolně podlehli. Potom jsme hráli se Strakonicemi a nešťastný vlastenec nás odsoudil ke třetímu místu ve skupině a bojům o umístění. Tam jsme odehráli dva suverénní zápasy. Byli jsme jediný ze soupeřů, který dokázal se Strakonicemi remizovat a nebýt nešťastného vlastního gólu v poslední minutě, mohli jsme hrát o medaile. Chyběl jen krůček,“ posteskl si šéftrenér okresních výběrů Richard Mazanec a pokračoval: „Dívky ovšem po celou dobu turnaje předváděly skvělé výkony podpořené bojovností a zápalem. Bohužel, doplatili jsme na úzký kádr, když se z turnaje omluvily tři hráčky. Na střídání tak byly jen dvě holky, což bylo v koncovkách zápasů znát,“ připomněl kouč.

Českokrumlovský dívčí výběr ovšem měl ve svých řadách i jednu výraznou individualitu.

„Fotbal je týmová hra a pochvalu tedy zaslouží všechny holky. Přesto nemohu nezmínit naší nejlepší hráčku Leničku Vaněčkovou. Jedná se dívku z ročníku 2008 s obrovským fotbalovým talentem, který by jí mohla závidět i spousta kluků. Lenka se starala o naší ofenzivní část, dala šest branek a jen jediný gól jí dělil od individuálního úspěchu nejlepší střelkyně turnaje. Není divu, že tato šikovná hráčka je už v hledáčku dívčího týmu Sparty Praha, za který už odehrála několik zápasů,“ vyzdvihl trenér Mazanec a závěrem ještě dodal: „Poděkování samozřejmě patří i rodičům hráček, kteří nás podporovali po celou dobu strakonického turnaje.“