Na krumlovském stadionu je k vidění stále stejný obrázek. Týmy, které proti Slavoji tam nastoupí, vsadí na úpornou defenzivu a zápasy tak bývají ve znamení dobývání zhuštěné defenzivy. To byl i obraz duelu se Strakonicemi.

„V prvním poločase jsme chtěli hrát více středem, ale to se nám nedařilo podle představ. Hosté stále bránili v osmi lidech a prosadit jsme se nedokázali. Po změně stran jsme změnili taktiku a zvolili hru po křídlech. Oživení přinesla i střídání a nakonec jsme dali tři góly. Hosté vystřelili na branku jen jednou, když v 86. minutě ze standardky trefili tyč. Růžička s Tůmou naskočili až ve druhé půli, protože marodili a dohánějí tréninkové manko. Ale přišli jako správní žolíci, Tůma dal gól a Růžičku v závěru vybojoval penaltu,“ konstatoval trenér Slavoje Václav Domin.

V dalším utkání se Krum-lov představí v sobotu na hřišti pátých Čimelic, kam však vzhledem k vládním opatřením kvůli koronaviru nebudou smět diváci.

„Jsem rád za to, že aspoň můžeme hrát a soutěž nebude přerušená, ale na druhou stranu na této úrovni hrát bez diváků, kterých přijde osmdesát a jsou rozeseti po velkém prostoru, tak tedy nevím. A když budou koukat na fotbal za plotem, tak to nevadí..,“ kroutí hlavou krumlovský kouč.

Slavoj Český Krumlov – Junior Strakonice 3:0 (0:0)

Branky: 63. Svoboda, 71. Tůma, 88. Kabele (pen.).

Rozhodčí: Kollmnn – Krauskopf, Votava. ŽK: 1:4. Diváci: 50.

Č. Krumlov: Š. Beránek – Paráček, Kabele, Švec – Strapek, Svoboda, Kuna (46. Tůma), Novák, Vávra (77. Filip) – Tauber (86. Kordík), V. Beránek (66. Růžička).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...