Zelenobílí udrželi sérii bez porážky, připsali si již pátou podzimní výhru a po nedělním nezdaru do té doby vedoucího Lomu doma s Třeboní poskočili do čela průběžné tabulky.

Český Krumlov – Hluboká 2:0 (2:0), branky: 33. Tauber, 43. Dudák, ŽK 0:8(!), ČK 0:2 (66. Kadlec, 69. Kössl, oba po 2. ŽK), rozhodčí Sebera, sledovalo 180 diváků.

Sestava Slavoje: Říha – Malý, Dudák, Švec, Smolen (72. Svoboda) – Sláma (84. Filip), Novák (87. Ješina), Tůma (75. Persán), Strapek – Fischer, Tauber.

„Tentokrát se nám nedařilo tak přesně kombinovat, soupeř hrozil ze standardek. V první půli jsme ale dali góly a celkem kontrolovali hru. Celé to bylo hodně bojovné a ze strany soupeře místy až zbytečně vyhecované. Každý soupeř se ovšem na nás bude chtít vytáhnout a musíme s tím počítat. Jsem rád, že ten nervózní závěr kluci zvládli bez emocí, neuchýlili se k nějakému oplácení a dohráli to celé bez karet. Pro diváka to ale byla škoda, protože po těch vyloučeních bylo prakticky po fotbale. Pochválím určitě Dudáka, který byl nejlepší na hřišti, navíc vstřelil důležitý druhý gól do šatny,“ hodnotil spokojený krumlovský kormidelník Václav Domin a k příštímu utkání dodal: „Jedeme teď do Čimelic, které nečekaně vyhrály v Roudném. Věřím, že se dobře připravíme a podobné překvapení nedovolíme!“