Do podzámčí přijel v sobotním deštivém podvečeru úřadující jihočeský přeborník ze Želče, který se hned v úvodu ujal vedení a nakonec si domů odvezl bod. Krumlovští kromě bodů pohříchu počítali i další ztráty, když v defenzívě přišli o zraněné Beránka a Malého i vyloučeného obránce Svobodu.

„S prvním poločasem jsem nebyl vůbec spokojen, druhý byl o něco lepší. Po celý zápas nám ale chyběla přesnější přihrávka a v naší hře nebyla obvyklá šťáva. Navíc jsme chybovali v obraně. Nevytvořili jsme si ani moc šancí a na velmi dobrou obranu soupeře nedokázali nic vymyslet. Želeč má kvalitní tým, který přebor určitě nevyhrál náhodou. Na obou stranách vyčnívali gólmani, Trnka předvedl důležité zákroky. Ztráta jednou přijít musela, ale nejvíc mě mrzí zranění Beránka a Malého i vyloučení Svobody. To je pro nás komplikace do dalších zápasů,“ smutnil po utkání krumlovský trenér Václav Domin.

Český Krumlov – Želeč 1:1 (1:1), branky: 26. Tůma – 8. Kosobud, ŽK 3:3 (u domácích Svoboda 2, Tůma), ČK 1:0 (91. Svoboda), rozhodčí Přibyl, 150 diváků.

Sestava Slavoje: Trnka – Beránek (17. Smolen), Dudák, Švec, Malý (63. Svoboda) – Sláma, Tůma (84. Ješina), Novák, Strapek (75. Persán) – Fischer, Tauber.

Krumlovští jsou nyní v průběžné tabulce KP s deseti body o skóre stříbrní za vedoucím nováčkem z Lomu u Tábora. V příštím kole je čeká exdivizní souboj na půdě aktuálně se čtyřmi body dvanácté roudenské Malše (sobota 8. září od 17 hodin).