Český Krumlov – Protivín 1:0 (1:0), branka: 21. Sláma, žluté karty 1:2 (u domácích Malý), jako hlavní řídil rozhodčí Koranda, sledovalo 120 diváků.

Sestava Slavoje: Trnka – Beránek, Švec, Malý, Smolen – Sláma (88. Filip), Novák, Strapek (90. Ješina), Persán (33. Tůma) – Tauber, Fischer.

„Bylo to velice těžké utkání. Protivín ukázal, že má zkušené a fotbalově kvalitní mužstvo. Sami jsme však ze zápasu udělali zbytečné drama, protože jsme se neskutečně potýkali s koncovkou. Jen v první půli jsme šli možná pětkrát sami na branku a měli rozhodnout.

Dali jsme ale jen jeden gól. Mělo to být minimálně o dva a soupeř by už asi tolik nezlobil. Ve druhém poločase to bylo podobné. Znovu jsme z několika výborných příležitostí nepřidali uklidňující zásah, přišlo zranění hostujících hráčů a delší přerušení, vypadli jsme z tempa, na hřišti přibylo nervozity a byly to zbytečné nervy. V nastavení pak Trnka předvedl výborný zákrok a zachránil výhru. Na můj vkus jsme kazili hodně přihrávek, při organizaci obrany byla znát absence Dudáka, ale celkově to kluci zvládli a zaslouží pochvalu. Protivín ukázal sílu a tři body s ním mají velkou cenu,“ kvitoval krumlovský kouč Václav Domin a dodal: „Ještě musím popřát dvojici zraněných hráčů soupeře, aby se po těžkém střetu dali zase co nejrychleji dohromady. Tady jde fotbal stranou, zdraví je to hlavní!“

Ve třetím kole se Krumlovští představí v neděli 26. srpna na půdě Lafatova Olešníku, který je po dvou kolech rovněž stoprocentní, když právě dvěma trefami exligového ostrostřelce v závěru otočil zápas v Jankově.

Příští domácí zápas sehrají zelenobílí v sobotu 1. září od 17 hodin s úřadujícím krajským přeborníkem ze Želče.