Kaplice – Český Krumlov 5:4 (2:2)

V úvodu byli ale aktivnější Kapličtí. V 5. minutě měl gól na kopačce Janda, ale brankáře Šulce překonat nedokázal. O chvíli později už se skóre změnilo. Střela Adama Seltsama sice razanci měla, ale v brance skončila díky nevydařenému Šulcově zákroku – 1:0.

Po čtvrthodině hry už to bylo o dva góly, když Chlaň našel před brankou Tomáše Placha, tomu sice střela příliš nesedla, ale zapadla přesně k tyči 2:0.

Hned v následující minutě hosté snížili, když na konci povedené kombinace byl Filip Vařil – 2:1.

O chvíli později bylo dokonce vyrovnáno, když se po kolmé přihrávce sám před brankářem prosadil Alex Temiak – 2:2. Jmenovaný střelec k utkání dorazil poněkud se zpožděním, ale jeho příchod hostům rozhodně prospěl. Nerozhodný stav však vydržel až do poločasové přestávky.

Úvod druhého dějství vyšel gólově znovu spartakovcům. Po rohovém kopu a závaru před brankou šťastně dorážel Tomáš Plach – 3:2.

Nejaktivnějším krumlovským hráčem byl kapitán Alex Temiak, jehož povedená křížná střela skončila na břevně. Ve 44. minutě se však krumlovský „kápo“ už radoval, když se dostal k odraženému míči a zacílil přesně – 3:3.

Ve 46. minutě ale spartakovci znovu vedli. Z pravé strany přihrával míč před branku Tomáš Plach a bránící Petr Galko poslal skluzem míč nešťastně do vlastní branky – 4:3.

Navíc o chvíli později se po akci Placha v koncovce nadvakrát prosadil Tomáš Chlaň a domácí už vedli o dva – 5:3.

Slavojákům se podařilo ještě samotný závěr zdramatizovat, když se dvě minuty před koncem střelou k tyči prosadil znovu Alex Temiak – 5:4. Tentýž hráč pak v úplném konci zahrával přímý kop, ale jeho ránu Barták za svá záda nepropustil. V brankově bohatém střetnutí byli šťastnější Kapličtí.

Fakta – branky: 15., 32. a 46. Plach, 8. Seltsam, 48. Chlaň – 19., 44. a 58. Temiak, 16. Vařil, bez karet, rozhodčí Vejčík, 40 diváků.

Sestavy – Kaplice: O. Barták – Šedivý, Plach, Dreiling, Novák, J. Kaňka, Seltsam, Martyn, Chlaň, Janošec, L. Vávra, J. Janda, Č. Krumlov: Šulc – Vondruška, Galko, Vochozka, Jílek, Temiak, Václavík, Vařil, Mrkáček, Krajíc, Maurer, Cieslar.

Libor Granec