Zelenobílá družina trenéra Domina si po středeční prohře 1:5 na půdě třetiligového Písku pozvala o víkendu na domácí trávník zástupce oblastní I.A třídy z Vimperku a v druhém testu naladila na vítěznou notu.

„Do Písku nás jelo jen dvanáct. Tentokrát sice z kádru chyběli Kabele, Tůma, Persán a Sláma, ale na střídání jsme už měli víc lidí. Vyzkoušeli jsme si nové varianty a nové tváře, včetně premiantů Malého (pozn. – na zkoušku z Loko ČB) a Fischera z Prachatic,“ předeslal krumlovský kouč Václav Domin a k samotnému utkání dodal: „Vimperk se ukázal jako kvalitní běhavé mužstvo, které nás solidně prověřilo. Soupeř šel do vedení ze standardky, pak dobře bránil a měl rychlý přechod do brejků. Měli jsme převahu, ale zahazovali šance. Do půle jsme jen srovnali gólem Fischera. Ve druhém poločase jsme soupeře ještě více přitlačili a příležitosti už proměňovali. Celkově to byla dobrá příprava,“ pochvaloval si lodivod.

Český Krumlov – Vimperk 4:1 (1:1), branky vítězů: Tauber 2, Fischer, Novák.

Sestava Slavoje: Trnka (2. půle Říha) – Beránek, Švec, Dudák, Svoboda – Strapek, Novák, Malý, Smolen – Tauber, Fischer, střídali: Filip, Kubík, Ješina.

V PÁTEK ZNOVU DOMA

Další přípravu sehrají Krumlovští už v pátek 27. července od 18 hodin opět na domácím hřišti, kde přivítají okresního účastníka I.A třídy z Větřní.

O víkendu budou mít slavojáci volno. Poslední týden přípravy je pak čeká ve středu 1. srpna vystoupení v Třeboni a generálkou bude zápas s devatenáctkou budějovického Dynama.