Zelenobílá družina opět postrádala dirigenta zadních řad Dudáka, který má angínu. V zápase pak slavojáci měli dost šancí, ale jen dotahovali náskok domácích, aby nakonec zapsali čtvrtou podzimní remízu.

„Organizace hry bez Dudáka není taková jako s ním, ale to nebyla hlavní příčina naší ztráty. Utkání jsme měli rozhodnout v první čtvrthodině, kdy jsme měli tři stoprocentní tutovky. Nedali jsme ani gól, domácí pak postupně srovnali hru a z jednoho povedeného brejku šli do vedení. I na začátku druhé půle jsme tlačili, ale po chybě dostali druhý gól. Pořád ale bylo vidět, že kluci chtějí, makali a povedlo se rychle vyrovnat. Potom přišla hodně sporná penalta, kdy míč spadl na rameno Svobody a rozhodčí to posoudil jako ruku. Dál jsme si ovšem vytvářeli šance a srovnali z trestňáku. Osek ukázal bojovnost, přesto jsme vzhledem k počtu šancí tady měli vyhrát,“ želel ztráty krumlovský trenér Václav Domin a ještě dodal: „Výborně zahrál Novák, kterému v záloze dobře sekundoval Tůma. Chuť a jiskra byly vidět na Tauberovi,“ vyzdvihl trojlístek nejlepších hráčů svého týmu.

Osek – Český Krumlov 3:3 (1:0), branky: 23. Říský, 48. Carda, 68. Hoch z penalty – 51. Tůma, 60. Tauber, 75. Novák, žluté karty 3:1 (u hostů Novák), řídil rozhodčí Albert, sledovalo 120 diváků.

Sestava Slavoje: Trnka – Smolen, Švec, Malý, Svoboda – Persán, Tůma, Novák, Strapek (81. Filip) – Fischer (46. Sláma), Tauber.

Českokrumlovští se i přes čtvrtou remízu v sezoně udrželi na průběžné druhé příčce a na Olešník, jenž padl v Želči, aktuálně ztrácejí tři body.

V taháku dvanáctého kola se slavojáci před svými fanoušky utkají s aktuálně třetím Lomem, který je o další dva body zpět. Šlágr se bude hrát v sobotu 27. října už od 14.30 hodin.