Spartak Trhové Sviny – Spartak Kaplice 4:0 (2:0)

Zbyněk Ginzel, trenér Kaplice: „K poslednímu utkání v sezoně jsme zajížděli na hřiště lídra soutěže. Trhové Sviny potvrdily svou kvalitu a zaslouženě vyhrály. I když pokud bychom ze dvou tutových šancí na začátku zápasu vstřelili góly, asi by to domácí měli o něco těžší. Takhle si duel užili a já jim gratuluji k postupu do krajského přeboru. My jsme rádi, že sezona už skončila, a to především z důvodu skutečně velkého množství zranění, která naše hráče postihla. Klukům tedy hlavně přeji, aby se co nejrychleji dali zdravotně do pořádku. Děkuji vedení klubu za nadstandardní podmínky, které nám vytvořilo a samozřejmě i všem hráčům.“

Branky: 16. D. Brůha, 32. Macák, 53. Jindra, 81. M. Kodras. ŽK: 2:3 (Hruška, Novák – Vaniš 2, Gondek). ČK: 0:1 (62. Vaniš). Rozhodčí: Cigáň – Kříž, Picka. Diváci: 150.

Kaplice: Schneider – Štrbačka (46. Svoboda), Čutka, Kuchař, Gondek – O. Říha, Mokoš, Vaniš, Gutheis – Pál (68. Nowak), Daniel (60. Lhotský).

TJ Nová Ves – FC Velešín 5:1 (3:0)

Stanislav Kysela, vedoucí mužstva Velešína: „Domácím se povedl úvod a z rychlého protiútoku už v sedmé minutě vstřelili vedoucí, i když to bylo z ofsajdu, který sudí pustil. Pak se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ale soupeř se proti nám dokázal ještě dvakrát prosadit. Po změně stran jsme začali aktivněji a přicházely i naše šance, jenže dvakrát selhal v koncovce Šálek, který ještě pak zahodil i pokutový kop. Snížit se nám povedlo po úspěšném presinku zásluhou Kučery, ale Nová Ves se z tlaku vymanila a z rychlých kontrů ještě dvakrát udeřila. Z herně vyrovnaného duelu je nakonec vysoká porážka, domácí nám dali lekci z produktivity.Tím skončilo naše účinkování v I. A třídě a uvidíme, na jak dlouho. Potýkali jsme se s četnými absencemi, několik hráčů během sezony odešlo. Nyní se začíná rodit nový tým, v němž už však nebudou Přibyl, jenž odchází do Černého Dubu, a Jirský, který dosud obětavě dojížděl z Prahy. Nějaké příchody ale snad také budou, tak musíme doufat, že hráčů bude dost. Uvidíme, jak se povede příprava a vstup do soutěže.“

Branky: 24. a 33. Holý, 7. Boháč, 76. Procházka, 80. Šulčík – 75. Kučera. Bez karet. Rozhodčí: Kocina – Švec, Kotnauer. Diváci: 40.

Velešín: Ottenschläger – Hronek (83. Škuta), Jirský, Pomije, Šebesta – Zimek, Schmidtmayer (86. Černý), Mendel (78. L. Kysela), Severa (69. Řebík) – Kučera, Šálek.


Načítám tabulku ...