Do virtuálního KP se zapojili se čtenáři ze všech koutů Jihočeského kraje.
Osek nejprve postoupil do finále, ve kterém se ve velké bitvě utkal s Jankovem.
Byl to nádherný souboj. Sice škoda, že jen ve virtuálním prostředí, ale byly to nervy…
A finále?
Také to byla internetová přetahovaná o každý metr hřiště.
Jankov ve finále nasbíral 1033 hlasů, 0sek dokonce 2007! V prvním kole se zúčastnilo 3164 hlasujících. V součtu obou kol o vítězi virtuálního KP rozhodlo téměř 6 500 hlasů. Jan Hoch, kapitán vítězů, při této rekapitulaci znale pokyvoval hlavou.

6500 hlasů rozhodlo. To je hezké číslo, nemyslíte? Kdo z vás anketu v Deníku objevil?

Poprvé jsem se o anketě dozvěděl od mamky, která ji na internetu objevila tedy nejspíše jako první.

Nasbírali jste hodně hlasů, je to pro vás milé překvapení?

Toto číslo mě opravdu překvapilo. Tento počet jsem nečekal a už vůbec ne, že anketu ovládneme s takovýmto náskokem.

Sezonu na trávníku jste rozehráli skvěle. Jste v tabulce na druhém místě jen dva body za Č. Krumlovem, měli jste, nebo ještě máte, chuť i na vítězství v reálném fotbale?

Máte pravdu, že do soutěže jsme vstoupili skvěle a je velká škoda, že se soutěž přerušila. Před sezonou se podařilo výborně posílit kádr, a cítili jsme, že bychom mohli hrát o ty nejvyšší příčky.

Jaký je váš pohled, rozeběhne se přerušená soutěž?

Osobně si myslím, že tato sezona už se určitě nedohraje. Velmi mě to mrzí, ale zdraví musí být pro nás všechny na prvním místě.

Petr Benát
Škody způsobené pandemií budou ve fotbale velké, je si vědom Petr Benát


Hodně gólů dává Jakub Říský, on je kanonýrem týmu?

Určitě ano. Kuba nás střelecky táhne už od doby, co do klubu přestoupil. Nyní má vedle sebe bráchu Davida, který má taky skvělé zakončení, jsou sehraní, vědí o sobě, tím pádem je naše útočná fáze zase o něco silnější.

Jak prožíváte tuto dobu, až to půjde, zajdete na pivo, abyste oslavili alespoň výhru ve virtuální anketě?

Já tuto dobu neprožívám vůbec dobře. Chybí mi ten kontakt se spoluhráči, tréninky, zápasy a všechno s fotbalem spojené. Určitě, až bude možnost, tak s klukama nějakou oslavu vymyslíme. Přeci jen bych řekl, že v oslavách jsme opravdu silní (smích). Teď v areálu stavíme komplet nové zázemí pro návštěvníky, takže už se těšíme až nám začne sezona a v nové kantýně si dáme tu naši oblíbenou vázičku po vyhraném zápase.

Dotkne se přerušení soutěže kádru vašeho fotbalového týmu? V některých klubech se ozývají hlasy, že někteří hráči už se k fotbalu nevrátí…

Nebojím se, že by někdo z kádru chtěl skončit, spíš mám obavu, že někteří spoluhráči přijdou s nějakými kilogramy navrch, speciálně tyto obavy jsou na místě u naší klubové legendy, kterou je Martin Carda (smích).


Načítám tabulku ...