Po výhře s Olomoucí by Dynamo chtělo uspět i v Karviné. „My to vítězství potřebovali, na závěr základní fáze soutěže nás ze tří zápasů čekají dva venku, navíc oba na hřištích mužstev, která bojují v lize o záchranu,“ připomněl trenér David Horejš (na snímku Jana Škrleho), že po Karviné je čeká příští víkend další dlouhá cesta do Opavy.

„V Karviné to určitě nebude nic jednoduchého, protože na jaře Karviná rozjela vítězné tažení, jenže teď doma nedotáhla dobře rozehraný zápas se Spartou a pak prohrála i na Slovácku. Takže my víme, že Karviná hraje o život, my ale chceme ty závěrečné zápasy zvládnout tak, abychom v nich získali maximum bodů a skončili v tabulce co nejvýš,“ zdůraznil trenér Horejš s tím, že do Karviné tým jede s cílem bojovat o tři body.

Sestavu trenéři Dynama určí až před zápasem. „Trošku se teď pereme se zdravotními potížemi,“ připomněl trenér Dynama svalové problémy u Javorka a Mršiče, k nimž se přidal také David Ledecký, jenž s Olomoucí po pár minutách pobytu na hřišti se zraněním odstoupil. „Šanci však dostanou další hráči, v Karviné to chceme rozhodně zvládnout,“ ujistil David Horejš.

PÍSEK DO PLZNĚ
Ve 3. kole Letní ligy hraje třetiligový FC Písek v sobotu v Plzni s béčkem Viktorie (14), které se posunulo po výhře s Benešovem 6:1 do čela tabulky. Táborsko v soutěži bude pokračovat až ve středu v derby s Pískem (17)