Tentokráte se bývalí hráči Dynama sešli ve „vipce" stadionu na Střeleckém ostrově již popáté. „Pravidelná setkání našich bývalých fotbalistů se těší velké oblibě, ale tentokráte se na stadionu jich sešlo rekordních dvaačtyřicet," vyzdvihla ve svém mailu Kateřina Lundáková z marketingu Dynama, dle níž po celou dobu setkání panovala na setkání výborná atmosféra. „Old Boys měli sraz už navečer v pět hodin a celá akce trvala do pozdních večerních hodin," uvedla Lundáková a dodala, že ti nejvytrvalejší sledovali společně přímo ve VIP prostoru kvalifikační zápas fotbalistů Česka a Bulharska o postup na mistrovství světa. „Nadšeni nebyli ani výsledkem, ani výkonem našich hráčů."

Vůbec poprvé se bývalí fotbalisté Dynama sešli v dubnu roku 2010. „Tehdy nás tam nebylo ani dvacet, na každé další setkání nás ale chodilo pořád víc a víc," ocenil jeden z nejlepších střelců Dynama všech dob Ladislav Novák, jenž byl na všech dosavadních setkáních. „Byli tu jak kluci, s nimiž jsem hrával, jako třeba Melka, oba Klimešové, Trněný či Ivan Novák, ale i naši starší předchůdci," jmenoval Novák namátkou Čadka, Šerého či Františka Lavičku.

„Už se těšíme na jaro, kdy se opět sejdeme," říká Novák.

O místo na střídačce

Fotbalisté Dynama v pondělním šlágru I. ligy hrají od 17.20 hod. na Střeleckém ostrově s Plzní.

Také na toto utkání mohou fanoušci v soutěži Dynama a Deníku jižní Čechy soutěžit o možnost sledovat fotbalovou ligu ze střídačky A-týmu.

K tomu, aby toho fanoušek Dynama dosáhl, stačí do pátku poslat SMS zprávu na tel. 777 880 688 a v ní uvést svůj tip na výsledek pondělního zápasu Dynama proti Plzni spolu s tipem na počet diváků, kteří se přijdou na toto velice atraktivní utkání podívat.

(bližší inf. na www.dynamocb.cz)

Michal Repa juniorem kola

21letý záložník Michal Repa z juniorského celku Dynama byl za svůj výkon v pondělním utkání v Praze s Duklou (2:2) na webu juniorskaliga.cz vyhlášen nejlepším hráčem třináctého kola juniorské ligy.

Trenér Jiří Lerch ho poslal přitom na hřiště až na posledních dvacet minut, neboť Repa den předtím hrál ve III. lize za strakonickou farmu. Technicky vybavený středopolař, známý tvrdou střelou ze střední vzdálenosti, však stačil i během svého nedlouhého pobytu na hřišti za osm minut dvěma góly otočit z 0:1 na 2:1.