Kombinovaný celek křemežského účastníka okresního přeboru (s několika bývalými hráči) nastoupil proti vyzyvateli v barvách Číža teamu, který tvořili gratulanti křemežského fanouška a patriota Jaroslava Čížka, jenž v těchto dnech slavil abrahámoviny.

Samotné utkání předznamenané slavnostním nástupem s domácími benjamínky (po vzoru velkých fotbalových mačů) se poté neslo čistě v přátelském exhibičním duchu. Skóre otevřela jedna z legend křemežské kopané – Budha. Vzápětí však sám oslavenec, který se s kapitánskou páskou postavil mezi tyče, z „přísné“ penalty srovnal. A do konce pětatřicetiminutového poločasu padly další čtyři góly.

Ještě větší brankostroj se pak rozjel po pauze, kdy se ke slovu dostali i připravení zdravotníci. Většinou si jejich pomoc vyžádal jen akutní nedostatek tekutin, pohříchu v jednom případě se už zasahovalo naostro, neboť jeden z hráčů Číža teamu si při nešťastném zákroku zlomil nohu… Na trávníku se tak objevil i sanitní vůz.

Přes tento smutný moment se však po půlhodinové pauze v Křemži dohrálo – a i v závěru se bylo na co dívat. Číža team ve finiši i díky jedné technické brance (na upozornění videorozhodčího) dokonce otočil skóre, ale po jubilejní dvacátém gólu se zrodila dvouciferná remíza.

Vítěze tak musel určit penaltový rozstřel, při kterém se vystřídali všichni ještě zdravotně způsobilí aktéři – a rozhodující gól vsítil (jak je to správné) sám jubilant Jarda Čížek.

Číža team – Křemže kombi 10:10 (2:4) na penalty 5:4, branky: Cíba 3, Kiki 2, Číža z penalty (a rozhodující pecka), Žebřička, Bazi, Klín, videorozhodčí Pekař – Poušťák 3, Sammer 2, Kolík 2, Budha, Vosa, 1x vlastní. Řídil rozhočí Reitinger, sledovalo 150 diváků.