Čtvrtý tým tabulky hrál proti osmému, takže domácí hráčky byly favoritkami, zvláště když mezi oběma celky byl před zápasem rozdíl propastných 23 bodů! Překvapení se nekonalo: Kaplice – Blatná 3:1 (2:0).

Okresní sdružení České unie sportu (OS ČUS) Český Krumlov upozorňuje tělovýchovné jednoty, oddíly a sportovní kluby českokrumlovského regionu, že ve středu 17. května od 17 hodin se v zasedací místnosti Městského úřadu Český Krumlov uskuteční jednání okresní valné hromady. Letošní valná hromada se bude kromě ekonomických otázek zabývat i problematikou pasportizace tělovýchovných zařízení a evidence členské základny. Velká pozornost bude též věnována využívání programu IV a VIII MŠMT a grantů Jč. kraje.

Kapličandy se do větší šance dostaly až po půlhodině hry, ale hned se radovaly z vedoucí branky. Praizlerová poslala přesný pas za obranu hostů, za míčem se vydala nabíhající Pavla Křivová, elegantně si obhodila vyběhnutou brankářku Chárovou a poslala míč po zemi do odkryté svatyně – 1:0. Pro kapitánku Spartaku to byl jubilejní stý gól v kaplickém dresu! Uběhly pak sotva tři minuty a Kapličandy už vedly o dva. Před vápnem byla ostrým faulem zastavena Bartoníčková, k přímému kopu se postavila Pavla Křivová a na střelu přes zeď pod břevno gólmanka Chárová nedosáhla – 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas. Dá se tedy říci, že domácí hráčky vytěžily ze svých šancí maximální počet gólů.

Fotbalisté Nemanic prohrávali doma s Velešínem 0:2 a 1:3 a gólem v závěru stihli už je snížit: v I.A Nemanice - Velešín 2:3 (0:1).
Nová Ves sahala po prvních jarních bodech