Kapličtí benjamínci ve své skupině I. A třídy neztratili za celý ročník jediný bod a na konto si z dvaceti odehraných zápasů připsali dvacet výher s plným ziskem šedesáti bodů.

Jednou se o výhru nepřičinili vlastními schopnostmi, neboť na podzim na Hluboké se zápas neuskutečnil, když se domácí k utkání nesešli.

A i konečné skóre je vskutku úctyhodné 148:11. Průměr na jeden zápas činil 7,4 gólu. Do střelecké tabulky se zapsalo celkem dvanáct hráčů. Nejlepším střelcem byl se 45 góly Marek Urazil.

Gólmanskou jedničkou týmu byl Sebastian Vaněk, který odchytal deset zápasů s čistým kontem a v průměru inkasoval půl gólu na jedno utkání.

Střelci branek: 45 – Urazil, 25 – E. Marek, Pál, 22 – Bárta, 14 – Fafl, 5 – Laně, 4 – Vetrák, 1 – Hájek, Posel, Čutka, Barták, Rytíř.

Slovo od kormidla

Trenér kaplických mladších žáků Petr Šiška hodnotí úspěšný ročník takto:

„Před sezonou došlo ke změně rozměrů hracího pole, takže jsme se vrátili na hru sedm plus jedna. Naše přání bylo umístit se do třetího místa. Už předchozí sezona však napověděla, že by tento tým mohl dosáhnout i na nejlepší umístění. A to se nám povedlo na sto procent. Ani jednou jsme neztratili, vybojovali dvacet výher, získali šedesát bodů a měli i výborné skóre. Tým tvořilo dvanáct skvělých hráčů z ročníků 99 a 2000. Občas nám vypomohli i „jedničky" ze starší přípravky. Touto cestou bych chtěl poděkovat všem klukům za předvedené výkony i za vzornou reprezentaci oddílu a města Kaplice. Děkuji i realizačnímu týmu, předsedovi oddílu, všem sponzorům a Martinu Vozábalovi, který se zúčastnil naší skvělé dokopné."

Libor Granec