Zelenobílí po třech nezdarech, kdy vyšli bodově a pohříchu i gólově naprázdno, potřebovali nutně bodovat, což se podařilo.

Český Krumlov – Hořovicko 3:1 (1:0), branky: 38. Klivanda, 55. Kroupa, 86. Babka – 57. Doležal, žluté karty 1:5 (u domácích Kroupa), rozhodčí Simbartl, 155 diváků.

„Potřebovali jsme se zase chytit a jsem rád, že se to povedlo. Tři body v zápase s velmi kvalitním soupeřem jsou hodně důležité! V týdnu jsme si to v kabině vyříkali a hráčům jsem zdůrazňoval, že to bude dřina a zas jen dřina. A nasazení i velká bojovnost v naší hře tentokrát byly! Trochu mi zatrnulo, když po druhém gólu jsme vzápětí vyrobili naší klasickou chybu a soupeř snížil, ale naštěstí jsme to zvládli. Ustáli jsme i hodně tvrdý styl hostů a nenechali se zastrašit. Pochválím tedy celý tým a vyzdvihnu osu. Výborný zápas hrál v útoku Klivanda, uprostřed to držel Novák, který chtěl dohrát i se zraněním, vzadu už tradičně vyčníval Dudák,“ hodnotil vítěznou podzimní derniéru krumlovský trenér Václav Domin.

Sestava Slavoje: Hňup – Švec, Kabele, Dudák, Mravec – Kroupa, Wagner, Novák (82. Beránek), Persán (79. Sláma) – Babka, Klivanda (90. Neckář).

Českokrumlovští si pátým tříbodovým vítězstvím (v součtu se dvěma výhrami na penalty) polepšili na 19 bodů a v nabité dolní polovině tabulky, kde mezi osmým a posledním je rozdíl pouhých pěti bodů, přezimují na dvanáctém místě.