Pod heslem Bav se, sportuj, poznávej proběhne v červenci 2020 v Českých Budějovicích premiérový ročník Letního příměstského kempu pro chlapce a dívky, který pod záštitou Komise mládeže Jč. KFS pořádá portál Jihočeský fotbal. Volná místa jsou ještě k dispozici.

Kemp nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové tréninky pod profesionálním vedením licencovaných trenérů a také bohatý doprovodný program. „Děti se mohou těšit na dva tréninky denně a spousta zábavy v podobě her o zajímavé ceny. Věříme, že společný týden bude pro děti nezapomenutelným zážitkem a že si z něj také něco odnesou do jejich další fotbalové kariéry,“ říká šéf trenérského sboru Ladislav Bernát.

Kromě toho, že budou mít účastníci možnost objevit, nebo dále významně rozvinout své fotbalové schopnosti, obdrží i cennou výbavu. Děti dostanou zdarma fotbalový dres brazilské značky Penalty s vlastní přezdívkou a trenýrky. Účastníky čeká zajímavá exkurze do kabin prvoligového Dynama České Budějovice na stadionu na Střeleckém ostrově. Na závěr obou turnusů obdrží všichni účastníci pamětní diplom.

Kemp proběhne v areálu Jihočeské univerzity Na Sádkách ve dvou termínech pro chlapce a dívky ročníků 2007 – 2009 a mladší (1. turnus) a 2010 – 2013 (2. turnus). První pětidenní turnus se koná od 13. do 17. července, druhý od 20. do 24. července 2020. Vždy pondělí až pátek. „Druhý turnus už je téměř zaplněný, první má ještě několik volných míst,“ dodává za organizátory Michal Průcha. Cena pětidenního kempu činí 3 500 korun (zahrnuje svačiny, obědy v nedaleké menze a pravidelný pitný režim).

Přihlášky a další info na www.jihoceskyfotbal.cz/letni-kemp