Křemže – Sedlec 3:3 (1:1)

Domácí s několika novými tvářemi začali sympaticky, ale trestný kop Chromého skončil na zdi a odražený míč netrefil v gólové pozici Pech. Postupně však přebrali otěže zápasu fotbalovější hosté a pět minut před pauzou šli do vedení, když hrubku Schobera ze sóla potrestal Pešek – 0:1.

Naštěstí pro domácí přišla rychlá odpověď, za obranu hostů si naběhl Kaňka a přesnou křížnou střelou na delší tyč upravil na poločasových 1:1.

Jenomže nástup do druhé půle vyšel lépe zase Sedleckým, kteří podruhé odskočili v 53. minutě po tečované střele Kučery – 1:2.

Akcie domácích pak podržel Končok, jenž kryl tutovku Peška. A v 64. minutě bylo znovu vyrovnáno, když agilní Kaňka tentokrát hlavou poslal balon od břevna do sítě na 2:2.

Radost však vydržela domácím jen sedm minut. Hosté zahrávali trestný kop ze strany, Končok balon neudržel a Zíka zblízka pohodlně doklepl na 2:3.

Už za čtyři minuty sahali Křemežští po vyrovnání, neboť rozehrávku hostů vystihl Rolník, byl ve vápně faulován – a pískala se penalta. K té se postavil jindy osvědčený exekutor Chromý, ale jeho vršovický dloubák gólman Hanzal nezbaštil. Domácí kapitán navíc utkání nedohrál, protože spolu s hostujícím kapitánem Reitingerem byli v krátkém sledu během 77. minuty po druhé žluté kartě oba vyloučeni.

Přesto se ještě jednou podařilo domácím kontrovat a potřetí vyrovnat náskok soupeře. V 83. minutě po centru Fleischmanna ze strany hlavičkoval přesně Rolník na 3:3 – a body se v divokém utkání dělily.

Sestava Křemže: Končok – Brabec, Koch, Pech, Schober – Snížek, Fleischmann, Chromý, Skopec (57. Panský) – K. Rolník, Kaňka (66. Severa).