Starší slavojáci minule remízou na Slávii poprvé ztratili body, tentokrát vyšli doma dokonce naprázdno a klesli z prvního místa na třetí příčku průběžné tabulky. Mladší výběr Slavoje naopak dalšího soupeře z krajské metropole znovu vysoko porazil a třetí výhrou v ročníku si polepšil už na deváté místo.

Starší: Č. Krumlov – Loko ČB 2:6 (0:1), za Slavoj: Kvasnička 2.

„Absencí Dudáka, Čabaje a Kejšara se nám úplně rozpadla obrana, ale to nás vůbec neomlouvá. Jde o přístup hráčů, kteří nastoupili, a ten byl tentokrát hodně špatný. Doufám, že si to chlapci zapíší za uši a příště bude jejich výkon úplně jiný, protože v Jindřichově Hradci nás čeká další velice těžký zápas," raději mířil už na další utkání první trenér krumlovských dorostenců Václav Domin.

Sestava Slavoje: Dobrovodský – Kotlár, Vysokomýtský, Michl, Z. Adamíček – Persán, Didkivsky, Kvasnička, Kubec – Fatura, Lavička, střídal: J. Rozkošný.

Mladší: Č. Krumlov – Loko ČB 6:0 (3:0), branky: Mondšpígl 4, Persán, Musil.

„Jak už jsem několikrát říkal, mladší budou každým dalším společně odehraným zápasem herně stoupat a budou mít lepší výsledky, což se potvrzuje. Chválím autora čtyř branek Mondšpígla, líbil se mi přístup i všech ostatních," tentokrát chválil kouč Václav Domin.

Sestava Slavoje: Indra – Benda, Michl, Hošek, Urban – Horváth, J. Rozkošný, Gábor, Smolík – Persán, Mondšpígl, střídali: Dobrovodský, Kotlár, Maxa, Musil, Vincík.

Jak již bylo řečeno, další utkání sehrají českokrumlovští mladíci u Vajgaru, kde se v zápasech s jindřichohradeckými výběry představí v sobotu 22. září.