Atraktivitu utkání mezi druhým Kájovem a první Zlatou Korunou podtrhoval fakt, že lídr o víkendu zaváhal (prohra 1:2 na půdě béčka Frymburku), zatímco kájovští pronásledovatelé vydřeli doma těsnou výhru (3:2 nad nováčkem ze Světlíku) a snížili své manko na pět bodů.

Sedm minut před půlí vedla Horní Planá nad Křemží už o tři góly (v této chvíli hostující Petr Snížek skluzem nezastavil průnik Miroslava Truhláře), ale nakonec musela o výhru bojovat až do posledního okamžiku.
Zlatá Koruna podruhé v sezoně padla, Kájov se přiblížil


Dohra však daleko vyšla Zlatokorunským, kteří si odvezli až nečekaně výraznou výhru a znovu mají na čele tabulky osmibodový polštář, i když Kájov má o jeden odehraný zápas méně. Za vyzdvihnutí stojí i fakt, že v dresu vítězů se hattrickem blýskl Vladimír Rychtář a upevnil si tím vedení v kanonýrské tabulce, když na pažbě už má v této sezoně dvaadvacet zářezů.

Kájov – Zlatá Koruna 1:5 (0:1), branky: 56. Haláček – 18., 69. a 88. Rychtář, 50. Steinocher ml., 89. Sláma.
Sestavy – Kájov: Galko – V. Žilavý, Němec, Petřík, Doubek, Werner, I. Didkivský, Haláček, A. Didkivský, Čabela, P. Najbrt, střídali: Šmikmátor, Baláž, Kolaj, Zlatá Koruna: Schwarz – P. Král, Weinhard, Zayml, Štěpánek, Steinocher ml., Ohnsorg, Tybitancl, Sláma, Homer, Rychtář, střídali: Gajdoš, Janota, Kalista, Steinocher st., Perník, J. Král.