Přijďte proto ve středu 24. ledna v 15.30 hodin na ZS v Českém Krumlově – a nebudete litovat!

Předposlední lednovou středu od 16 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. Oddíl HC Slavoj Český Krumlov ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádá na zimním stadionu v Českém Krumlově akci v rámci Týdne hokeje.

„Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese i zajímavý hokejový dárek. Přijďte si proto se svými ratolestmi vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!“ zve na stadion předseda krumlovských medvědů Karel Kašák.

A co všechno je potřeba si na akci přinést? Zájemcům postačí jen brusle, helma a rukavice (pro první seznámení stačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit přímo na předsedu Karla Kašáka s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

UŽ OD ČTYŘ LET

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku od čtyř do osmi let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče při akci navíc získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a pořádající klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje (ČSLH), tak získá poukaz v hodnotě 1500 korun českých na nákup hokejové výstroje.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná podruhé po celé České republice a celkově už potřetí. Dosavadní ročníky umožnily získat první zkušenost s ledním hokejem obrovskému počtu více než šesti tisíc dětí.