Byl to pro vás tak jednoduchý zápas, jak napovídá konečný výsledek?
Zase až tak jednoduché to nebylo. Začátek utkání se nám opět nepovedl. Soupeř měl dost šancí, ze kterých nakonec také vytěžil první branku. Celkem nám pomohla první komerční přestávka, při které si vzal trenér Prospal slovo. Trochu nám promluvil do duše, což nás docela nakoplo.

O výsledku definitivně rozhodla druhá část hry, kterou jste vyhráli jednoznačně 4:0. Odehráli jste letos už lepší třetinu?
Naštěstí nám to tam napadalo. Dali jsme čtyři góly a měli jsme šance, abychom přidali i další. Při naší přesilovce nám ale také hosté upláchli a jeli sami na bránu. Honza Strmeň v brance nás však podržel v důležitých momentech. Jsme rádi, že nám to takhle vyšlo.

Kdy jste naposledy nasbíral v jednom zápase pět bodů?
Ještě, když jsem hrál za Prostějov. Tam se mi to v jednom utkání povedlo. Věřil jsem, že bych mohl ještě nějaký bodík i přidat, když bylo ještě deset minut do konce. Venca Prospal už nás pak ale nechal odpočívat. Hlavně jsme spokojeni s vítězstvím poté, kdy jsme tady minule ztratili zápas s Litoměřicemi.

Čeká vás zápas ve Vsetíně, který hraje výborně a netají se velkými ambicemi. Jste připraveni na tuhou bitvu o každý body?
Žádný zápas v Chance lize není jednoduchý, ale tenhle bude extrémně těžký. To dobře víme. Navíc v bouřlivé atmosféře. Chceme se na něj dobře připravit. Vždycky si říkáme, že důležitý bude začátek utkání. Ve Vsetíně je to ale dvojnásobně důležité. Tam, když se vám start nepovede, tak jsou schopni vás zadupat do země. A to rozhodně nechceme.