Sedm lidí se zranilo při srážce dvou osobních aut na Volarsku, v místě zvaném Rozvodí. Řidič Renaultu, v němž seděli ještě další tři lidé, dostal na zasněžené vozovce smyk a střetl se s protijedoucí Škodou Fabia Combi. Ve škodovce cestovali tři lidé. "Všichni účastníci nehody byli zraněni, z toho dva těžce," řekl na místě srážky zasahující policista. Jednoho těžce zraněného museli hasiči vyprostit z havarovaného auta. Až do pěti hodin odpoledne provoz na komunikaci řídili volarští policisté kyvadlově. Policisté potvrdili, že příčinou nehody je nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze zasněžené komunikace.

 Silnice do Volar je silně kluzká, na silnici leží zhruba pět centimetrů rozježděné břečky. A stále sněží. Hned poté, co policisté zjistili veškeré okolnosti nehody přesouvali se na další místo, odkud měli hlášenou havárii. Podle našich informací se stala u Radhostic a opět je odtud hlášeno zranění.

Dvě vážná zranění si vyžádala hned ráno nehoda v Lipce u Vimperka. Následovala nehoda na silnici první třídy poblíž Malovic na Netolicku. Osobní auto tam skončilo v příkopu a jeden člověk byl lehce zraněn.  Podle slov zasahujících policistů ze skupiny dopravních nehod je na vině nepřiměřená rychlost a sněžení. 

Další dopravní nehodu museli řešit policisté v odpoledních hodinách. Na křižovatce u benzínové pumpy za Vitějovicemi se totiž střetla Škoda Felicia s vozem Audi A3 Combi. ve vozidlech byli tři cestující těžce zraněni, jeden utrpěl lehká zranění. Také tato nehoda byla pravděpodobně způsobena nepozorností při řízení vozidla a nepřizpůsobení rychlosti dalším okolnostem.