Ve čtyřhře se radovala po boku české jedničky této věkové kategorie Heleny Sommerové z pražské Kotlářky. „Domluvili jsme se už na začátku sezony a na všech turnajích jsme to ladili s cílem získat na mistrovství titul, což se nakonec také podařilo,“ spokojeně se usmívá vyšebrodský trenér Pavel Mleziva.

Nejvýše nasazená dvojice potvrdila roli favorita a na cestě za zlatými medailemi ztratila pouhé dva sety.

Také v mixu si jeho svěřenkyně zahrála s českou jedničkou Šimonem Bělíkem z Ostravy. „Tam jsme spolupráci domluvili až na poslední chvíli. Cestou na mistrovství někde u Příbrami. Ale žádnou vědu jsme nedělali z toho, že bude hrát s klukem, který už bodoval i v Lize mistrů. Prostě průzkum bojem,“ směje se.

Na cestě do finále prohrál čerstvě složený ostravsko – jihočeský pár jediný set. V boji o zlato pak porazil po velice vyrovnaném boji dvojici Šíp – Pisárová (Kotlářka Praha / Rakovník) 3:1.

Ve dvouhře vypadla Meškánová ve čtvrtfinále se svou deblovou spoluhráčkou a nejvýše nasazenou hráčkou Sommerovou. Ale prohrát nemusela, protože první dva sety vyhrála. „Pak si ale nechala vnutit hru soupeřky a další čtyři sety prohrála. Někdy je kouč prostě bezmocný,“ jen Mleziva pokrčí rameny.

Přesto mohl být maximálně spokojený, protože dva mistrovské tituly jsou pro jeho malý, ale mimořádně pracovitý klub, obrovským úspěchem.

Radost mu udělal i jeho odchovanec Kamil Kuchta, který hraje za TTC Ostrava, když vyhrál soutěž útěchy.