1. zápas: FBC Č. Krumlov – Dačice 9:0 (4:0, 2:0, 3:0).

Do zápasu s dačickým Centropenem šli Krumlováci v roli jasného favorita, kterou výsledkově jasně potvrdili.

„Předvedená hra ale nebyla dobrá. Opět přišlo na řadu tahání míčku a utápění se v kličkách. Nebylo to ke koukání," povzdechl si při hodnocení trenér starších krumlovských žáků Václav Čáslava a pokračoval: „Ve druhé části se obraz hry nepatrně zlepšil. Obránci přestali zavážet míčky za branku a snažili se o rychlé rozehrání. I ostatní hráči se pomalu začínali snažit o kombinaci, i když přihrávky stále přicházely příliš pozdě na již obsazené hráče. V poslední třetině už byly vidět i kombinace na jeden dotek. I když jsme nakonec dali devět branek, tak vítězství bych označil za utrápené."

2. zápas: Tábor – FBC Č. Krumlov 1:7 (0:3, 1:1, 0:3).

„V kabině jsme si řekli, že tudy cesta nevede a že hru musíme zlepšit. Do druhého zápasu pak kluci vlétli jako vítr a soupeř se nestačil otáčet," poznamenal k vysoké výhře ve druhém utkání krumlovský kouč Václav Čáslava.

Už po půlminutě našel Stoiber volného Řepu, jenž poprvé rozvlnil síť Bartáčkovy branky. Ani druhá pětka nedala domácím oddychnout, v čase 1:16 střílel Mazzola, následně Hanák míček doběhl, obkroužil branku a překonal domácího brankáře podruhé. V 5. minutě putoval míček po ose Wunsch, Forst, Řepa a Stoiber – a bylo to o tři. Pak se hra sice postupně trochu vyrovnala, ale Vališ v krumlovské brance příliš práce neměl.

Ve druhé třetině se přitvrdilo, přesto Krumlovští nadále více drželi míček na svých holích. V 8. minutě pak Hanák přidal čtvrtý zásah. Postavení bránícího krumlovského hráče v brankovišti bylo ohodnoceno trestným střílením, z něhož Janda korigoval na 1:4, ale víc toho Táborští nepředvedli.

Do třetího dějství vstoupili hosté opět aktivně. Ve 3. minutě Forst po pěkné individuální akci střelou do šibenice rozvlnil síť popáté. Od té doby se domácí, krom šance, kterou zneškodnil Vališ, předváděli pouze hraničními zákroky. Hostující Mazzola byl poslán hlavou na mantinel a s naraženým ramenem už do hry nezasáhl. V následné přesilovce Krumlovští rozebrali domácí obranu a po Stoiberově přihrávce měl Forst před sebou už jen prázdnou branku – 1:6. Dvě vteřiny před koncem rozehrával Maurenc standardní situaci z půlky hřiště, vystřelil na branku a míček doklepl Forst na konečných 1:7.

Václav Čáslava, Karel Vosika