Mladší žactvo si upevnilo vedení v tabulce KP I, starší žactvo získalo další důležité body v nejvyšší jihočeské soutěži, stejně jako dorost, pro který bylo vítězství mezi krajskou elitou premiérové.

BITVA DOROSTU

Nejtěsnější vítězství získali v třetím kole přeborů smíšených družstev dorostenci a dorostenky LTC ČK.

V Písku se Krumlovští přetahovali o vítězství a zůstalo na deblových dvojkách týmů, na jakou stranu se přikloní trochu tenisového štěstí. Vojtěch Pimpara s Danem Minolem výsledkem 6:3 a 6:1 dotáhli krumlovské ke konečnému vítězství v poměru 5:4.

JASNÉ VÝHRY ŽÁKŮ

Jednodušší práci měly oba žákovské smíšené týmy krumlovského LTC.

Starší žactvo vybojovalo na domácích kurtech výhru v poměru 8:1 nad TJ TK MANE Hluboká nad Vltavou.

Podobně suverénně si počínalo o den později družstvo mladšího žactva LTC, které porazilo stejným poměrem 8:1 v krumlovském derby hráče ze sousedního TK Č. Krumlov.

Na další kola přeborů družstev se krumlovské mládežnické týmy chystají o nadcházejícím víkendu. Mladší žactvo bude hrát doma s Pelhřimovem, starší žactvo poměří síly s celkem Třeboně a dorost doma hostí Strakonice.

Kromě jmenovaných duelů se v sobotu 26. května uskuteční na krumlovských kurtech i turnaj jednotlivců kategorie babytenisu, tedy dětí do deseti let. Mezi přihlášenými je i řada českokrumlovských nadějí.

Jan Bohdal