Nejvíce se dařilo českokrumlovskému Patriku Fucimanovi, který vyhrál všechny své disciplíny.

V chlapeckých soutěžích si Fuciman poradil se všemi soupeři ve dvouhře a stejně úspěšný byl s oddílovými spoluhráči ve čtyřhře (s Kristiánem Kuzdasem) i ve smíšené čtyřhře (s Kateřinou Berkovou) – a stal se nejvýraznější postavou turnaje.

Slušné výkony odvedli také Jakub Šober a Petr Jurný a i ostatní hráči v rámci svých věkových možností zabojovali mnohdy o své první výhry. Ve čtyřhře Jurný se Ševčíkem a Šober se Šmikmátorem (všichni SKB ČK) dosáhli na bronz. Křemežští Josef Fošum a Marek Pavliš brali 5. místo.

U dívek se prosadila na třetí místo křemežská Alice Hálová, která podlehla až v semifinále Kortusové z Dobré Vody (14:21, 17:21). Další pěkné umístění vybojovala teprve desetiletá Kateřina Berková (SKB ČK), která obsadila pátou příčku.

V dívčích čtyřhrách se hodně dařilo mladé krumlovské dvojici Berková a Mikešová, která překvapila postupem do finále, a nakonec zůstala na pěkném druhém místě po prohře ve dvou setech (18:21, 12:21).

Trenér krumlovských žáků Jiří Frendl hodnotí: „V tomto věku není důležitá ani tak výhra, ale spíše zápal pro hru, technika a bojovnost. Tentokrát byl suverénní Patrik Fuciman, ale už musí hrát vyšší soutěže! Začíná se prosazovat i desetiletá Kateřina Berková a dobrý základ má také Eliška Mikešová, která je ještě o rok mladší. I další hráči se mohou postupně prosadit, pokud ovšem budou poctivě trénovat a hlavně dělat to, co se jim říká."

Zrcadlo výsledků

Umístění hráčů z okresu na GP D mladšího žactva:

Dvouhra – chlapci: 1. Patrik Fuciman, 3. Jakub Šober, 5. Petr Jurný, 7. Jiří Šmikmátor, 9. Kristián Kuzdas (vše ČK), Josef Fošum, 13. Marek Pavliš (oba Křemže), Jakub Jílek, 17. Adam Ševčík, Michal Marťán (vše ČK), dívky: 3. Alice Hálová (Křemže), 5. Kateřina Berková (ČK), 7. Klára Pavlišová, 9. Zuzana Čerklová (obě Křemže), Eva Fišerová, Denisa Půlpánová, Tereza Pavlyková, 17. Eliška Mikešová, Bára Krištofová, Kristýna Kozáková (vše ČK).

Čtyřhra – chlapci: 1. Fuciman / Kuzdas, 3. Jurný / Ševčík, Šober / Šmikmátor, 5. Fošum / Pavliš, 9. Marťán / Jílek, dívky: 2. Berková / Mikešová, 5. Pavlyková / Půlpánová, Kozáková / Fišerová, Hálová / Čerklová, 9. Pavlišová / Kottová (ČB).

Smíšená čtyřhra: 1. Fuciman / Berková, 5. Kuzdas / Mikešová, Šober / Kozáková, Jurný / Půlpánová, 9. Ševčík / Fišerová, Šmikmátor / Pavlyková, Marťán / Krištofová, Fošum / Hálová, 17. Jílek / Čerklová, Pavliš / Pavlišová.