Krumlovským vinou podzimních chřipek ulehla pětice hráčů, přesto v zápasech s domácím Slovanem i béčkem budějovických Štírů splnili roli favorita a připsali si na konto šest povinných bodů.

1. zápas: J. Hradec – FBC JIP ČK 0:11 (0:5, 0:4, 0:2), branky: Matějček 5, Massaro 2, Hanák 2, Malát, Maurenc.

„Při onemocnění hráčů jsme museli improvizovat. Sestavili jsme jen dvě pětky a vepředu zkoušeli obránce Maláta a na středu Hanáka. Byl to navíc teprve třetí ostrý zápas sezony. Po první rychlé brance se ale kluci uklidnili a soupeře pak přehráli po všech stránkách. Domácí jsme zavřeli na jejich polovině a výsledkem velké převahy bylo nakonec dvouciferné skóre. Výborně fungovala spolupráce dvojice Matějček a Massaro," chválil kouč krumlovských žáků Daniel Sedlák.

2. zápas: FBC JIP ČK – Štíři ČB B 8:2 (3:0, 2:2, 3:0), za Krumlov: Matějček 3, Hanák 2, Maurenc 2, Massaro.

„Štíry známe, protože s nimi pravidelně jednou za dva týdny hrajeme přípravné zápasy. I proto hrál soupeř bez respektu a v úvodu zlobil. Postupně jsme ale dali tři branky a vytvořili si rozhodující náskok. Ve druhé třetině jsme už byli jasně lepší, ale opět nás začala zlobit koncovka, a tak tato část paradoxně skončila smírně. Ve třetím dějství se však kluci opět zkoncentrovali a na výsledku se to odrazilo," viděl druhou výhru u Vajgaru kouč Sedlák.

Sestava FBC JIP Č. Krumlov: Vajsochr – Němec, Maurenc, Wunsch, M. Homolka, Hanák, Massaro, Matějček, V. Bašta, Turnhofer, Kouba, Malát.

Daniel Sedlák, Karel Vosika