ROUVY po úspěšné sérii pětidílné série Real Spring Classics tentokrát ve spolupráci s Kolo pro život připravilo další dva závody, které se odjedou na Šumavě. Závodí se na speciálních trenažerech.

Tentokrát si kdokoliv může zazávodit na šumavské trase Alongside The Rivers. Každý, kdo se zúčastní obou závodů, se pak může těšit na jedno startovné v libovolném závodě Kola pro život. Pro nejlepší tři muže a tři ženy jsou připraveny i zajímavé prize money.

První závod startuje v Rejnštejně a pojede se směr Srní – Prášily a dál do nitra Šumavy. Trať měří 35,12 km, závodníci nastoupají 751 metrů a maximální náklon trati je 14%. K úterní deváté hodině ranní bylo do závodu přihlášeno 170 závodníků. Ve startovním poli jsou hodně zajímavá jména. „Mezi ženami se představí vítězka horské etapy na Mt. Ventoux z předchozí série Real Spring Classics italská profesionálka Erica Magnaldiová, mezi chlapy pak vítěz závěrečné etapy Ital Dario Giovine. Náš tým ROUVY Specialized Team Vimperk pojede v plném složení,“ doplnil k závodu trenér vimperských bikerů Jiří Lutovský.

Druhý závod je na programu ve středu 29. dubna.