Ve vzduchu jsou tedy již cítit postupy některých družstev. Krumlovští jsou však ještě nohama na zemi, i když odhodlaní bojovat.

DOSPĚLÍ

Dospělé týmy A a B jsou na tom zcela rozdílně, když áčko LTC bojuje o postup do vyšší soutěže KP II a béčko naopak o udržení v soutěži KP V.

První tým vyjel do Soběslavi a při neúčasti jedničky Viktora Krupici převzali úlohu tahounů týmu jeho kolegové. Filip Hendrych z pozice jedničky přinesl důležitý bod, stejně jako věkem ještě dorostenec Martin Minárik. O většinu bodů, které nakonec znamenaly vítězství 5:4, se pak postaraly ženy, a to Petra Podruhová a Barbora Dvořáková. Barbora je přitom věkem také ještě dorostenka.

Dospělí z béčka LTC přivítali na kurtech domovského Tenis-Centra tým Horní Plané, který hraje rovněž ve spodních patrech tabulky. Krumlovští udělali důležitý krok v udržení v soutěží KP V. a čekají je poslední dvě utkání do konce letošních přeborů družstev.

DOROST

Krumlovský dorost podráždil nervy sobě i divákům v samém konci utkání s LTC Tábor 1903 B.

Po singlech byl stav vyrovnaný 3:3 – a rozhodovaly čtyřhry. Děvčatům se bohužel výhra nepodařila, zato chlapci Pimpara s Gráfkem poměrně hladce vyhráli nad Křížkem a Králem (6:1, 6:0) – a čekalo se na poslední debl dne. První set skončil až zkrácenou hrou ve prospěch krumlovských hráčů Minárika s Houškou. Druhý set už se zdál jednodušší a utkání nakonec skončilo radostnou výhrou (7:6, 6:3) krumlovské dvojice.

Panteři stáli v Lovosicích celkem pětkrát na stupních vítězů (zcela vpravo bronzová Věra Vachtová).
Panteři potvrdili formu při poháru v Lovosicích



Výsledek celého utkání 5:4 pro LTC znamená posun družstva do středu tabulky nejvyšší jihočeské soutěže Junior tour – O putovní pohár prezidenta ČTS.

ŽACTVO

Jedinou porážku v soutěži zatím má na svém kontě starší žactvo LTC ČK, když padlo s favoritem celé soutěže LTC Tábor 1903 A. Další čtyři kola však skončila vítězně.

V konfrontaci s hráči a hráčkami Jindřichova Hradce došlo ze strany Krumlovských k minimálnímu zaváhání a na domácích kurtech slavili jasné vítězství 7:2. Nikola Vrabcová při tom ještě odpoledne pomohla k vítězství B týmu dospělých.

Mladší žactvo LTC přivítalo doma tým Hluboké nad Vltavou. Jedinou porážku utrpěla Karolína Bohdalová v singlu, ale všechna ostatní utkání skončila zaslouženými výhrami Krumlovských. Konečný výsledek 8:1 znamená upevnění prvního místa v tabulce KP I.

Jan Bohdal