Předchozí
1 z 6
Další

Václav Křenek.Václav Křenek.Zdroj: Archiv DeníkuVáclav Křenek, České Budějovice: O kampani Suchej únor vím a mám v plánu, stejně jako spousta mých přátel v okolí, celý únor abstinovat. S kamarády budeme takhle na suchu už potřetí. Člověk,i když si myslí, že alkoholu nijak zvlášť neholduje, alespoň zjistí, jak na tom doopravdy je. Celkově Suchej únor vidím jako velice sympatickou a pro společnost užitečnou záležitost.

Vendula Veselá.Vendula Veselá.Zdroj: Archiv DeníkuVendula Veselá, Český Krumlov: Jasně, že držím! Nepila jsem nic už v lednu, alkohol mi teď nějak nedělá dobře. Takže je to vlastně taková znouzectnost… Ta se ale taky počítá, že jo?

Petra Machová, České Budějovice: Někde jsem zaregistrovala prohlášení, že Suchej únor je už moc, jako by nám nestačily zavřené hospody. Pobavilo mě to, ale pak jsem si uvědomila, že ta situace, ve které se tu už skoro rok plácáme, každého svádí k tomu, aby si sem tam dal aspoň sklenku vína nebo i panáka. Ani já nejsem výjimkou. A tak jsem se rozhodla letos poprvé přidat, i když vím, že v režimu home office a distanční výuka to nebude jednoduché vydržet.

Monika Hepnarová.Monika Hepnarová.Zdroj: Archiv DeníkuMonika Hepnarová, České Budějovice: Akce je to dobrá, líbí se mi moc! Ale "Sucháč" nedržím, protože dnešní situaci si bez sklenky prosecca u knížky dovedu jen těžko představit… Až se život vrátí do starých kolejí, budu držet Suchej únor klidně i v květnu.

Václav Klimeš.Václav Klimeš.Zdroj: Archiv DeníkuVáclav Klimeš, Holubov: Držet nebudu, protože kdo maže, ten jede. A nasucho to drhne, to ví přece každej…

Jiří Kocman.Jiří Kocman.Zdroj: Archiv DeníkuJiří Kocman, České Budějovice: Suchej únor mít v žádném případě nebudu! Kvůli různým potížím jsem měl suchej prosinec, suchej leden. To už by bylo opravdu moc…