Na Krumlovsku se ke zpěvu můžete přidat na těchto místech:

Malonty v kulturním domě: Velikou radost mámez nováčka! K Česko zpívá koledy se přidali také Malontští. Zpívání budou mít originální, neboť se stane součástí vánoční besídky školních dětí.

Kaple sv. Prokopa Loučovice: Od 18 hodin zpívající lidi v kapli povedou místní andílci. To budou děti z dětského sboru Slavíček, dětiz tanečního kroužku Čarodějky a další. Zahřívat se můžete připraveným svařeným vínem.

Kostel sv. Mikulášev Boleticích: Od 18 hodin budou zpívat děti ze ZŠ Kájov a jedné písničky se ujmou kájovské řádové sestry. K zakousnutí budou perníčky vytvořené členkami spolku Radost pro všechny a také punč.

Křemže u rozsvíceného stromu: Od 18 hodin koledy zazpívají děti ze školního sboru za doprovodu kytary pod vedením Dity Jírovcové.

Kaplice před kulturním domem: V 18 hodin začne zpívání na prostranství před KD. Zpěv zajišťuje ZUŠ Kaplice.
Domov pro seniory Kaplice: Klienti domova se sejdou ke společnému zpívání koled. Vánoční občerstvení bude k dispozici.
Frymburští se sejdou na náměstí. Ke zpěvu budou mít ozvučení, osvětlení a punč. Ve Frymburku budou zpívat za doprovodu Českého rozhlasu, partnera akce.

Horní Planá Domov důchodců: Domov je ve středu otevřený pro všechny zpěváky, nejenom pro klienty domova. Od 18 hodin bude hlavní tón koled udávat sbor Musica Viva.

Bohdalovice na návsi u stromečku: V 17.30 h sraz u stromečku, v 18 h za doprovodu Českého rozhlasu začnou koledy a poté bude pokračovat volná zábava. Svařák chybět nebude a co bude na zub, je jako vždy překvapení.

Knihovna Benešov nad Černou: K předvánočnímu posezení zve od 17 hodin místní knihovna. Od 18 hodin začne společné zpívání koled.

Kaplička v Rojšíně: Ke zpěvu koled od 18 hodin budou hrát varhany a modernější vánoční písně doprovodí kytara. Zpěvákům budou nabídnuty perníčky.

Před starou radnicí Vyšší Brod: V 18 hodin budou při koledách udávat tón děti z pěveckého sboru ZUŠ. K dispozici bude horký čaj.

Penzion U Ševců Krasetín: Koledy budou všichni, kdo přijdou, zpívat v restauraci. Texty koled tam budou k dispozici.

Lipno nad Vltavou v parku u stromu: Zpívá se od 18 h za doprovodu kapely Radiathorrs a jejich hostů. Přineste s sebou něco dobrého i teplého na zahřátí.

U stromu Rožmitál na Šumavě: V 18 hodin je sraz na návsi, účastníci už vědí, že zvonečky jsou vítány. Nebudou chybět dobroty.

Rozezníme náměstí v Českém Krumlově:
V Českém Krumlově program začne už v 17.30 hodin na náměstí Svornosti. Vystoupí děti z českokrumlovské MŠ Plešivec I, děti z Pětilístku a hraje Krumlovská dudácká kapela. Moderuje Ivan Studený.
A kdo si vystřihl sobotní nebo úterní kupon v Českokrumlovském deníku, může si ke zpěvu dát punč zdarma!

Ve středu v příloze Deníku najdete zpěvníček koled, které budeme zpívat!

V Českém Krumlově Česko zpívá koledy pořádá Českokrumlovský deník spolu s Městským divadlem Český Krumlov, společností Golem Velešín, Sdružením cestovního ruchu Český Krumlov a Jednotou – družstvem spotřebitelů Kaplice.