Ke zpěvu se můžete přidat na těchto místech:

Kaple sv. Prokopa Loučovice: Od 18 hodin zpívající lidi v kapli povedou místní andílci. To budou děti z dětského sboru Slavíček, děti z tanečního kroužku Čarodějky a další děti. Zahřívat se můžete připraveným svařeným vínem.
Kostel sv. Mikuláše v Boleticích: Od 18 hodin budou zpívat děti ze ZŠ Kájov a jedné písničky se ujmou kájovské řádové sestry. K zakousnutí budou perníčky vytvořené členkami spolku Radost pro všechny.
Křemže u rozsvíceného stromu: Od 18 hodin koledy zazpívají děti ze školního sboru za doprovodu kytary pod vedením Dity Jírovcové.
Kaplice před kulturním domem: V 18 hodin začne zpívání na prostranství před KD. Zpěv zajišťuje ZUŠ Kaplice.
Frymburk před KD: Pro velký zájem Frymburských se zpěváci letos přesouvají před kulturní dům. Ke zpěvu budou mít ozvučení, osvětlení a teplé nápoje. Ve Frymburku budou zpívat za doprovodu Českého rozhlasu, partnera akce.
Horní Planá Domov důchodců: Domov je ve středu otevřený pro všechny zpěváky, nejenom pro klienty domova. Od 18 hodin bude hlavní tón koled udávat sbor Musica Viva.
Bohdalovice na návsi u stromečku: V 17.30 sraz u stromečku, v 18.00 za doprovodu Českého rozhlasu začnou koledy a poté bude pokračovat volná zábava. Svařák chybět nebude a co bude na zub, to je překvapení.
Knihovna Benešov nad Černou: K předvánočnímu posezení zve od 17 hodin místní knihovna. Od 18 hodin začne společné zpívání koled.
Kaplička v Rojšíně: Ke zpěvu koled od 18 hodin budou hrát varhany a modernější vánoční písně doprovodí kytara. Zpěvákům budou nabídnuty perníčky.
U stromečku ve Větřní: Zpívaní koled od 18 hodin se tradičně ujal spolek Větrníci.
Před starou radnicí Vyšší Brod: V 18 hodin budou při koledách udávat tón děti z pěveckého sboru ZUŠ. K dispozici bude horký čaj.
Penzion U Ševců Krasetín: Koledy budou všichni, kdo přijdou, zpívat v restauraci. Texty koled tam budou k dispozici.
Lipno nad Vltavou u stromečku: Zpěv se od 18 hodin ponese Lipnem opět za doprovodu kytar.
U stromečku Rožmitál na Šumavě: V 18 hodin je sraz na návsi, účastníci už vědí, že zvonečky jsou vítány. Nebudou chybět dobroty.
Domov pro seniory Kaplice: Poprvé zazní koledy v prostorách nového domova. Vánoční občerstvení bude k dispozici.
A pochopitelně v Českém Krumlově, kde program začne už v 17.30 hodin na českokrumlovském náměstí. Vystoupí děti z MŠ Plešivec II, děti z Pětilístku a hraje Krumlovská dudácká kapela.