Hynek získal nejvíce hlasů v internetovém hlasováni na www.ceskokrumlovskydenik.cz a pomohly mu i hlasy z tištěných kupónů vystřižených z papírového vydání Deníku. Po sečtení získal 56 hlasů.
Na druhé místo vyslaly hlasy čtenářů Matyáše Kollara ze Zahořánek, který zabodoval dohromady se čtyřiačtyřiceti vašimi hlasy a to jak z internetu, tak tištěných kupónů.
Třetí místo Nej miminka měsíce února 2014 patří Agátě Kamenské z Rychnova nad Malší. Té sice do redakce Českokrumlovského deníku přišlo nejvíce tištěných kupónů, ale nezabodovala na internetu.
Připomínáme, že na webu se miminka utkají vždy o první tři místa a ta pak získají:
Vítěz 50 hlasů, druhé 30 a třetí 10 hlasů, které připočítáme k hlasům z novinových kupónů. Ty mají každý jeden hlas. Vítězové jednotlivých měsíčních kol postoupí do hlasování o miminko roku.  Třetím z miminek, které zabodovaly pro změnu na internetovém hlasování, byl Jaroslav Novotný z Černé v Pošumaví. Ten ale pro změnu neměl štěstí na tištěné kupóny.
Vítězi měsíce redakce gratuluje. Jeho rodiče si mohou vyzvednout výhru přímo v redakci Českokrumlovského deníku, Zámek 57, Český Krumlov. Cenou je poukaz na focení v profesionálním ateliéru Eva Foto Č. Krumlov v hodnotě 1000 korun.